promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fekete Dávid élete sokkoló fordulatot vett: a börtönviselt énekes megdöbbentő dologról vallott
Borítókép:  Youtube - Frizbi TV
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen ami megtörtént az énekessel, erre finoman szólva sem számított senki.

Fekete Dávid jó ideig Magyarország ügyeletes jófiújának szerepében tűnt fel: a Megasztárban lányok ezreinek a szívét rabolta el vasalt hajával és kisfiús sármjával, azonban a szíve az ismertség idején foglalt volt: Cserpes Laura énekesnővel élt látszólag nagyon boldog kapcsolatban. Össze is házasodtak, azonban a kapcsolatukat megpecsételte a féltékenység: alig egy év leforgása alatt különváltak az útjaik.

Ezután egy új nővel, Reginával kezdett kapcsolatot, akivel úgy néz ki, hogy végre révbe ér az énekes, azonban tévedett. Bár gyermekei is (ráadásul ikerfiai) születtek a párnak, végül ez a kapcsolat is véget ért. Regina azóta már boldog egy másik férfi oldalán.

Dávidnak azonban nem a szerelem vot a legnagyobb problémája, ugyanis egy ilyen komoly csalási ügybe keveredett bele: többen is azt állították, hogy súlyos összegekkel (összesen 322 millió forinttal) károsította meg őket az énekes.

Őrizetbe vették, a válási papírjait is itt kapta meg. Azóta házi őrizetben várja az ügy végét, amit tovább enyhítettek: Győr közigazgatási határain belül szabadon közlekedhet, így ismét lehetősége van a fiaival találkozni.

Bár feleségével nem konfliktusmentesen váltak el, Regina nem szeretné eltiltani a gyerekeket az apjuktól, mivel elmondása szerint Dávid kiváló édesapa.

Azonban a büntetés enyhítése mellett másik remek dolog is történt a volt Megasztárossal: ismét rátalált a szerelem. Közzöségi oldalán osztott meg egy fotót, melyről a Story kérdezte az énekest, aki őszintén elmondta hányadán áll a lánnyal.

A lányt Rékának hívják, 26 éves (tehát 10 évvel fiatalabb Dávidnál) és gyermekek fejlesztésével foglalkozik. Dávid régóta először nagyon boldognak tűnik a fotón és elmondása szerint most végre úgy érzi révbe ért.

Nem lehet véletlen, hogy ugyanakkor, október 10-én van mindkettőnk születésnapja. Ez az első, ami szemet szúrt Réka szépsége után, úgyhogy válaszoltam a levelére, amit a közösségi oldalaimon landoló több száz levél között augusztusban megtaláltam. Így kezdődött minden…

Mindketten éreztük a sok üzenetváltás és videótelefonálás után, hogy ideje élőben is találkozni. Mivel az ügyem még folyik, és csak Győrben mozoghatok szabadon, Réka vonatra ült, és eljött hozzám. Egy életnek tűnt az a 15 perc, amíg kibírtuk, hogy ne csattanjon el az első csók. Mára, ekkora csalódással hátam mögött, mint a második házasságom, nagyon óvatos lettem, de azt hiszem, bátran kimondhatom, hogy Réka első látásra szerelem volt.

Őszinte leszek, nem igazán gondolkodtam már házasságon és gyereken, de ha az ember megszeret valakit, márpedig én napról napra jobban szeretem Rékát, akkor elkezdi kicsit árnyaltabban látni a dolgokat. Ő 26 éves, nyilvánvalóan szeretné, ha feleségül vennék, szeretne gyereket, és noha abszolút nem itt tartunk, hiszen még csak most alakulnak köztünk a dolgok, amióta ismerem, már semmit sem zárok ki. Azt érzem, ennél a kapcsolatnál a gyerek és a házasság is benne van a pakliban.

Azt is kiemelte, hogy Réka a jelenleg is folyó bírósági ügyekben is teljesen mellette áll, így ezt is könnyebben viseli, hiszen együtt izgulhat valakivel és nincs egyedül a gondjaival.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy egyre több koncetre kérik őt fel, szülővárosában, Győrben már fel is léphetett, az egyéb megkeresések teljesítésére pedig jogi segítséget vesz igénybe, kiderítve hogyan lehetne ezeket kivitelezni, ha nem hagyhatja el a város közigazgatási határát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás